Yrkeshögskolan

Produktionstekniker

Det finns fortfarande möjlighet att ansöka till utbildningen. Detta görs genom en sen anmälan och sista dag för sen anmälan är 2 juli. Detta betyder att vi behandlar din anmälan i mån av plats till utbildningen.

Det finns alltså en chans att du kan bli antagen till utbildningen, men beskedet kan dröja något senare än för de som har sökt under ordinarie ansökningsperiod.

Information om behörighet och anmälan hittar du här: Anmälan

Dock finns det inga platser kvar på förutbildningen för den som saknar fullständig behörighet.

Med fokus på digitalisering, robotisering och automatisering.

Utbildningen är framtagen i nära samverkan med företag i branschen. När du är klar med utbildningen kommer du att kunna arbeta med att effektivisera processen i den moderna industrin och vara delaktig i alla delar av produktionen. Du kommer bland annat att ha kunskaper om produktionsprocessen, kvalitetsteknik, arbetsmiljö, LEAN, Industri 4.0/smart industri, material och bearbetningsmetoder, mätmetoder, konstruktion, ritningslösning, kommunikation och presentationsteknik samt ekonomisk kalkylering.

Produktionstekniker-många möjligheter

Din yrkesroll kommer tillexempel att vara produktionstekniker, beredare, kvalitetsingenjör, kvalitetstekniker, produktionsplanerare eller manufacturing engineering.

Utbildningen kommer att bedrivas från Kompetenscenter i Köping med satellitort Eskilstuna.

Utbildningen är certifierad inom Teknikcollege

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 18 juni 2020


Kontaktinformation

Glasgatan 20 B
0221-25400
kompetenscenter@koping.se